Gama Platinum Spas

Cea mai premiata gama de Spa-uri si Swimspa-uri

Cu ce ne ocupam

Avand peste 15 ani de experienta in industria spa-ului, noi prezentam garantia ca fiecare spa pe care il livram reprezinta perfectiunea intruchipata in materie de gust si este construit in conformitate cu cele mai inalte standarde. Trasatura care ne caracterizeaza este excelenta, iar gama noastra de Spa-uri si Swimspa-uri satisface cele mai exigente cerinte ale beneficiarilor.

De ce Platinum Spa si nu orice alta marca?

Avand aproape 20 de ani de experienta colectiva si in consonanta cu numele brandului nostru Platinum Spas, noi vindem doar produse durabile si realizate din materiale de calitate. Clientii nostri fac parte din categoria acelora care cauta la furnizorii lor un grad peste medie de inplinire a asteptarilor legate de achizitionarea unui produs. Noi suntem garantii excelentei produselor noastre prin asumarea tuturor provocarilor legate de calitate si in acelas timp ne preocupa ca in egala masura produsele noastre sa fie pentru buzunarul tuturor. Ne mandrim cu un departament de customer service gata oricand sa demonstreze stabilitatea spa-urilor noastre si sa onoreze in timp real garantiile pe care le oferim. Va oferim o gama variata de modele de spa-uri si swimspa-uri cu preturi foarte atractive.

CALITATE: In acest bussines ne propunem nu doar sa oferim expertiza, atitudine si aptitudini, ci sa ne perfectionam pentru a oferi produsul suprem.

INOVATIE: Noi nu implinim ci depasim asteptarile clientilor fata de produsele noastre. Succesul actual se datoreaza unei gandiri strategice pe termen lung.

SERVICE DUPA VANZARE: Menirea noastra este sa va ajutam si indrumam pasii atat in alegerea spa-ului care vi se potriveste perfect nevoilor, cat si in lunga perioada de exploatare ulterioara.

Construit pentru a dainui

Spa-urile Platinum sunt construite pe o structura din otel inox cu o placa de baza din ABS si finisaj de jur imprejur din panouri de lemn compozit. Finisarea exterioara este de inalta calitate si nu necesita o intretinere speciala. Folosim numai componente de calitate pornind de la interiorul din foaie de acril si pana la tubulatura din plastic care deserveste spa-ul.

E timpul sa te relaxezi prin incredibilele beneficii pentru sanatate ale uni SPA

Hydrotherapia este un cuvant care deriva din limba greaca si inseamna "vindecare prin apa". Valoarea acestei proceduri vine din combinarea efectului termic si de presiune al apei la care se adauga in mod particular si efectul de flotabilitate. Cateva din beneficiile obtinute intr-un spa sau swimspa sunt:

  • eliminarea locala a durerii si a zonelor umflate precum si atenuarea senzatiei de intepenire ;
  • promovarea relaxarii ;
  • efectul pozitiv asupra incheieturilor ;
  • gimnastica cardiovasculara (inima si plamani) ;
  • intarirea, refacerea si intretinerea musculaturii ;
  • marirea mobilitatii articulatiilor ;
  • circulatia sangvina imbunatatita ;