{dnn}

zile

{hnn}

ore

{mnn}

minute

Beat Yesterday


Pentru cei care vor să fie mai buni decat ieri, fiecare zi e o provocare.

Pe 24 Iunie, Garmin te ajută să ai un stil de viață mai sănătos decat ieri, prin activități sportive și o alimentație mai sănătoasă.

Alătură-te competiției cu tine însuți și înscrie-te acum la Get Fit with Garmin: competiții sportive de înot, alergare cu obstacole, ciclism, cursuri de fitness și nutriție.
Împreună putem învinge ziua de ieri!

Fie că îți place să înoți, să alergi sau să te dai cu bița, la Get Fit with Garmin, poți să le faci pe toate.

Înotăm cu cei de la Clubul Orca, în bazinul de la World Class Belvedere, ne încălzim cu Runners Club pe un traseu de alergare cu obstacole și facem o tura și cu bița, împreună cu Clujul Pedalează.

World Class ne dezvăluie secretele fitness-ului în aer liber. Paul și Bianca ne arată ce înseamnă Body Art și Body Combat. Și pentru că sportul, fără o alimentație echilibrată și sănătoasă, nu-și are rostul, dr. Mădălina Indrie, de la Synobis Medical, ne vine în ajutor.

Competiții sportiveÎnotul este un sport complex și complet. Este un sport nobil, care-ți oferă nenumărate beneficii și, per total, te ajută să te simți și să arăți mai tânăr.

Alătură-te competiției cu tine însuți și înoată alături de Garmin și Orca, pe 24 Iunie, în bazinul de la World Class Belvedere.
• Swimathon individual 1 participant x 200 m (8 culoare de bazin/participant)
• Swimathon ștafetă 4 participanți x 50 m (2 culoare de bazin/participant). Echipele pentru proba de ștafetă pot fi formate atât din bărbați, cât și din femei sau mixt.

...
Citește mai mult

Este ușor de practicat, nu te limitează la nici un spațiu, te ajută să-ți menții forma fizică și să-ți îmbunătățești starea de spirit... Dacă nu ai înțeles aluzia, vorbim despre alergat și despre avantajele aferente… Ce zici de o alergare cu obstacole?

Alătură-te competiției cu tine însuți și aleargă alături de Garmin și Runners Club, pe 24 Iunie, în Parcul Cetățuia.

Îți garantăm 3 km de distracție (traseul este de 1,5 km și va fi parcurs de 2 ori de fiecare participant).

...
Citește mai mult

Dincolo de faptul că mersul pe bicicleta este o activitate super-relaxantă, acest obicei distractiv iți aduce și o mulțime de beneficii legate de sănătate.

Așadar, te invităm pe 24 Iunie, în Parcul Cetățuia să pedalezi alături de Garmin și Clujul Pedalează, pe un traseu de 7,5 km (1,5 km x 5 ture).

Pe traseu, vei fi plăcut surprins de amenajările artificiale, pe care tu și bicla ta le veți parcurge împreună.

Spectacolul va fi al tău.

...
Citește mai mult

Fitness și NutrițieÎn antrenamentul BodyArt cel mai important este omul ca un întreg cu o funcționalitate complexă. Pozițiile multiple din BodyArt împreună cu tehnicile de respirație în combinație cu antrenamentul fizic şi cu relaxarea mentală vor realiza o armonie perfectă. Scopul de baza este de a asigura corpului o funcționalitate perfectă cu ajutorul elementelor statice şi dinamice din timpul antrenamentului.

Bianca Niste de la World Class, te așteaptă, în 24 Iunie, la o clasă de BodyArt, în aer liber, pe platoul din Parcul Cetățuia.

În antrenamentul BodyCombat viteza contează. Cu cât te miști mai repede, cu atât activezi mai multe grupe musculare. Prin urmare, arzi mai multe calorii în timpul antrenamentului. Și nu e singurul beneficiu. Crescând viteza de la o clasă la alta, îți depășești limitele și atingi un nou nivel de antrenament, acela în care continui să arzi calorii câteva ore de la încheierea acestuia.

Paul Herinean de la World Class, te așteaptă, în 24 Iunie, la o clasă de BodyCombat, în aer liber, pe platoul din Parcul Cetățuia.

...
Citește mai mult

Alături de Synobis Medical, vom face puțină lumină și ordine în toate noțiunile și recomandările nutriționale care circulă în jurul nostru:

• Mituri alimentare - adevărate, false sau trunchiate.

• Unde este echilibrul alimentației în viața noastră ? Cum ne poate condamna sau cum ne poate salva?

• Complexitatea controlului ponderal. Ecuația scăderii în greutate - o ecuație cu variabile multiple și constante foarte puternice.

Atelierul se va desfășura la Hotel Belvedere. Număr locuri disponibile: 150

...
Citește mai mult

Program

Înscrie-te gratuit!

*Înscrierile online s-au încheiat. Se mai pot face înscrieri în 24 Iunie, dimineața, conform programului de mai sus, în limita locurilor disponibile.

Descarcă declarația pe proprie răspundere

(847) 326-9145

Parteneri

Cu sprijinul primăriei municipiului Cluj-Napoca

Parteneri mediaLocație

  • Parcul Cetăţuia, Cluj-Napoca, Cluj
  • Orele: 09:00 - 14:30