#67nap

Scroll this

Úgy érzed itt az ideje változtatni, de nem tudod hogyan kezdjél neki? Attól tartasz, hogy már túl idős vagy ahhoz, hogy másként élhessed mindennapjaid, megszabaduljál rossz szokásoktól? Esetleg megannyi alkalommal próbálkoztál már elérni célodat, de elkezdeni sem volt erőd, vagy pár hét után feladtad, kudarcok értek? Vagy kérdezek valami teljesen mást. Netán Te magad is párhuzamosan olvasol több könyvet, de szinte egyiket sem fejezted még be? 

Ne ijedjél meg, nem Te vagy az első, aki a fentiekkel vagy azok közül valamelyikkel küzd, de ami ennél sokkal jobb hír, hogy vannak eszközök, amelyekkel változás érhető el életedben. Az oldal létrejöttét is a fenti kérdésekre adott válaszok kutatása szülte, és most próbál segítségedre lenni Neked is.

A változás elősegítését két oldalról próbáltam magam is megközelíteni, és ezek alapján igyekszem magam is egy olyan életet élni, amely harmóniát teremt illetve elősegíti azt, hogy elégedett legyek önmagammal.

Az első oldalát ennek a megközelítésnek azok a “cikkek” jelentik, amelyeken keresztül igyekszem összefoglalni és ezáltal másoknak is segítséget nyújtani a változások megteremtésében, ahhoz praktikus tanácsokat adni. A legutóbbi cikkeket ezen az oldalon lent találod, de az archívum is kitűnő segítségedre lesz ebben az utazásban.

A második oldala pedig nem más, mint maga a közösség, hívjuk talán apró kis mozgalomnak, amely a #67nap nevet viseli.

Mit jelent a #67nap?

Ez nem más, mint egy kihívás, egy közösség, amely segítségével Te magad is elérheted rég áhított céljaidat, kialakíthatsz olyan szokásokat, amelyekről már régen letettél, de ugyan így elengedhetsz rossz szokásokat is. A közösség az, amelynek elújságolhatod hogyan haladsz, közzé teheted haladásodat, de talán ami még ennél is fontosabb, segítséget kérhetsz és kaphatsz másoktól is, akik hasonló cipőben járnak akkor, mikor kicsit fogytán a lelkesedés.

Miért éppen #67nap ?

Ennek az alapját egy kutatás eredménye jelenti, amely azt vizsgálta, hogy mennyi időre van ahhoz szükség, hogy új szokásokat alakítsunk ki, régiektől szabaduljunk meg, illetve átlagosan ennyi időre van szükség ahhoz is, hogy hosszú távú eredményt érjünk el, amely már életünk részévé válhat. Ha érdekel a kutatás részlete, akkor erről itt írtam részletesebben.

Mi kell hozzá hogy részt vehessek ebben?

Rajtad és a lelkesedéseden kívül egy twitter fiókra lesz mindösszesen szükség, amelyen keresztül tarthatod a kapcsolatot másokkal, illetve írhatod a saját “előrehaladási” naplódat. Ha nem mond neked túl sokat a twitter, de szeretnéd tudni mi ez és hogyan működik, akkor erről ezen az oldalon tudsz többet olvasni.

Legutóbbi cikkek

Szokások

Valójában mint azt tudjuk, vagy már többször tapasztaltuk, minden mindennel összefügg, nincsen menekvés. Nincs ez másként akkor sem, mikor elhatározzuk, ...
Read More

Félelmeimre adott válasz, a nulladik nap

A korábbi gondolatomban megosztott félelmeimre adott válasz az, amely segít szembe nézni azokkal, és a célom illetve céljaim elérésében segítségemre ...
8189473566

thermometry

Sokat gondolkodtam azon, hogyan tudnék átlendülni végre azon a ponton, amely korábban megannyi alkalommal eltérített a kitűzött célom elől, majd ...
Newmanite

(848) 467-9748

Hogy mi ösztönzött arra, hogy megírjam ezt a bejegyzést? A múltam. Miért? Mert szinte megszámlálhatatlan alkalommal futottam bele abba, hogy ...
(720) 974-8870

Bitnami